Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.

9 hozzászólás

 • yust május 14. 15:12

  1
  Jajj, hát miért nem adtak neki még? Hát kérte! És adni mindig öröm!
 • Georges május 14. 16:12

  2
  A szemüveges úgy néz ki, mint Csikatilo, a sorozatgyilkos. Különben meg az apja faszát az ilyeneknek. Ha én elindulok, azért indulok el, mert megyek valahova, ahol dolgom van, így nem érek rá arra megállogassak az úton veszekedni, balhézni. Ezek meg... Volt, hogy velem is csinálni akarták, de én legyintettem és otthagytam. Igaz, én csak biciklivel voltam, a delikvens meg béjemvével, és ő akart kiselőadást tartani, miközben ő vezetett energiaitallal a kezében.
 • Luckye május 14. 18:06

  3
  Azt már nem mutatja a videó (ügyesen levágták!), amikor a delikvens előveszi a csomagtartóból a bézbólütőt :D
 • Wrecksearcher május 14. 18:07

  4
  Nálam is be vannak készítve a cuccok, de még senkin nemtudtam kipróbálni :D
 • pushup május 14. 19:23

  5
  paprika-spray? az adekvát válasz a plazma ágyú
 • ra tata május 15. 15:06

  6
  Sajnos az ilyen f@szok nem tudnak belenyugodni abba hogy nem lehet igazuk. Szégyenei az autós társadalomnak, pedig a KRESZ tudásuk nem éri el a minimális szintet, amit baseball ütővel akarnak kompenzálni. Tavaly egy ilyen KRESZ professzor kényszeritett megállásra, ugy szálltam ki, hogy a fokosommal pucoltam a körmöm / élhossz nem haladja meg a 8cm-t sem, de a nyele 1.20 /. A kopibuuuzi aztmondta, hogy csak fékpróbát tartott. Kértem hogy, hivjunk rendőrt mert az 5§ 2.bek alapjan a kiállás előtt müszakilag ellenőrizni kellet volna a sz@rját, nem a közuton, azt vicsorogta, hogymég találkozunk, és vaskos gázzal elsöpört. Sajnos azóta sem találkoztunk, de sebaj van még hülye elég.
 • yust #6 május 17. 12:44

  7
  @ra tata: :P érzek némi visszásságot a "baseball ütővel akarnak kompenzálni" meg az "ugy szálltam ki, hogy a fokosommal pucoltam a körmöm" részben :P
 • ra tata #7 május 18. 07:44

  8
  @yust: Gondoltam virágra is mikor a hátsó üllésről elővette az ütőt, deaz ugyis elhervad és nem fog emlékezni rám. Bonbont meg férfinak nem adok, nincs is a kocsiban, maradt a magyar folklór ezen része, de ez meg nem kellett neki.
 • yust #8 május 18. 09:50

  9
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!