Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.

6 hozzászólás

 • mig 2017. január 3. 08:23

  1
  Kibaszott kurva telefont muszáj nyomkodni ha közlekedünk, meg a csukja is kell a hülye fejre hátha elüt egy lovaskocsi vagy egy vonat.... ez nemcsak ebben a videoban van így, hanem a mindennapok közlekedésében is jellemző, na meg a füles, bedrótozva hallgatjuk a tam-tam zenét, hülye fejünkön csukja, nézünk lefelé, telefont basztatjuk , facebookozunk, mert kurva fontos lájkolni valónk van, meg megosztások, meg le kell írni gyorsan mi történt Tibivel meg Karcsival és Erzsivel mit zabáltak reggel, hogyan és mikor kakiltak, és az új szelfike a pláza budijában szopásra csücsörített szájjal ... közben kilépünk takarásból - mint itt-, a busz mögül, sietünk, nem lehet bajunk mi menők vagyunk , majd a másik közlekedő fél figyel és megáll... vagy nem!
 • LongJohnHolmes #1 2017. január 3. 14:39

  2
  @mig: Te ezt csinálod?
 • mig #2 2017. január 3. 18:34

  3
  @LongJohnHolmes: igen , rendszeresen kilépek takarásból busz mögül kamion elé , utána felállok visszacsukom a csukjámat, tuc-tuc bekapcs , facebuk indul , megyek át a másik buszmegállóba és újra megteszem, néha ugyan ez van vonatokkal, meg sima úttesten átkelésnél, leszarok mindenkit, csak én mehessek egyenesen előre...
  Neked ez jött le mindebből?
 • LongJohnHolmes #3 2017. január 3. 19:21

  4
  @mig: Hát, hogy így csinálod, mivel így írtad. Ezt a buszos takarásost majd kipróbálom.
 • mig #4 2017. január 3. 19:39

  5
  @LongJohnHolmes: jó, de vigyázz mert nem mindig lehet felállni és vagy fájni fog vagy nem fog már fájni....
  csukját ne feledd a fejedre húzni, de úgy mint a lovaknak a szem ellenző, vagy mint az öregasszonyoknak a kendő, oldalra nem látnak csak előre lefelé... :)!
 • LongJohnHolmes #5 2017. január 3. 20:03

  6
  @mig: Én egyébként a fülesemen közlekedési zajokat hallgatok. Na nem az épp aktuálisat, hanem előre felvetteket.
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!