Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
Az elképesztő baleset minap történt. A Jaguáros hátulról nekiment a műszaki hiba miatt veszteglő kamionnak, amit áttolt a belső sávba. Hihetetlen módon könnyebb sérüléssel, pár csonttöréssel szállt ki a sportautóból a tulaj, miközben a kiskutyáját szorongatta.

4 hozzászólás

 • Pepejoe 2017. július 16. 16:02

  1
  Tehát ezt úgy kell elképzelni, hogy egy álló és gondolom rögzített tandem gépnek egy személyautó, egy aláfutásgátlón (és annak is csak a végén, tehát nem telibe középen találta el) keresztül át tudott adni annyi mozgási energiát, hogy arrébb tette 20 métert az egész szerelvényt + letiporta a szalagkorlátot. És az ember életben kiszállt a kocsiból a kutyussal együtt, az is életben. A Jag meg nem akkora, hogy elfér a zsebemben hanem konkrét autóméretű maradt. Hááááát, azért beleolvasnék majd a jegyzőkönyvbe, hogy is volt igazából.
 • einstein #1 2017. július 16. 16:21

  2
  @Pepejoe: A pelenkákat szállító horvát rendszámú kamion defektet kapott Pósfa közelében, az M86-os autóúton. A sofőr által elmondottakat a nyomok is egyértelműen alátámasztják.

  A kamion irányíthatatlanul tért át a belső sávba, majd az új szabványnak megfelelő három soros szalagkorlátnak ütközött, ami tette a dolgát és megállította a járművet - írják.
  Szinte kiszakadt a kezemből a kormány, semmit nem tudtam csinálni, csak tapostam a féket. Nekiütköztem a korlátnak. Bekapcsoltam az elakadásjelzőt és éppen készültem arra, hogy kimásszak a kamionból a másik ajtón, amikor a Jaguar belehajtott a pótkocsi jobb hátuljába

  - mondta el a lap kérdésére oroszul a kamion vezetője.
 • KillHates #2 2017. július 16. 17:36

  3
  @einstein: Ez így korrekt!
  Nem ahogy a médiamajmok a hírérték-banánért nyújtózkodnak!

  Tehát a kamion nem vesztegelt (azt a leállósávban vagy az útpadkán szokás)
  Nem áttolta a belső sávba, hanem eleve ott rohadt le és még nem húzódott ki
  A csonttörés-kiskutyakonstellációról meg majd a Jaguáros tulaj nyilatkozik hitelesen...

  :D kalap
 • Pepejoe #2 2017. július 16. 19:39

  4
  @einstein:
  Na így rendben van, ez már összecseng a fizikával. :D Ezt már elhiszem.
  Annyira idegesítő, ahogy az újságírók beleferdítenek az igazságba, részinformációt közölnek, kihagynak dolgokat a kattintásért...
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!