Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.

Egy amerikai vállalat gyakorlatilag bárki számára lehetővé tette, hogy maga is nyomozzon az eltűnt utasszállító gép után. Az elmúlt napokban több verziót is lehetségesnek tartottak, hogy megmagyarázzák a gép rejtélyes eltűnését. ám a hatóságok eddig tanácstalanok voltak.
A Malaysia Airlines gépéről kapott legutolsó üzenet szerint semmi problémát nem észleltek, ám a gép egyszer csak eltűnt a Dél-kínai-tenger fölött.
"Eddig mintegy 600 ezer ember vizsgálta az amerikai DigitalGlobe vállalat műholdfelvételeit, hogy nyomára bukkanjon a Malaysia Airlines eltűnt utasszállító gépének" - írta az origo.hu.
Ha felkeresitek a weboldalt, akkor hatalmas felbontásban vizsgálhatjátok át a vízfelszínt, hátha éppen ti bukkantok az eltűnt gép nyomára. Lehetőségetek van arra, hogy négyféle jelzést helyezzetek el a képen, amennyiben valamilyen nyomot véltek felfedezni a tengeren.
Ezen a linken kereshetitek a gépet.

Megnézem az eredeti oldalt »

4 hozzászólás

 • Maya12 2014. március 12. 21:37

  1
  Forrás: szeretlekmagyarország.hu
 • SpeedFire 2014. március 12. 22:48

  2
  “Rendben, jó éjszakát” - mondta a szombaton rejtélyesen eltűnt maláj gép egyik pilótája, mielőtt teljesen megszakadt a géppel a kapcsolat. A rádiós üzenet akkor hangzott el, amikor a gép átlépett a malajziai légtérből a vietnámiba.
  ez ami fura picit .... nem lehet az mar a jofele Eszak Korea-ban tanyasznak ? :D
  de tobb mint valoszinu lezuhant
 • einstein 2014. március 13. 08:57

  3
  a 600ezerből vajon mennyi volt troll aki repcsit rakott a térképre?rotfl
 • Airmen 2014. március 13. 09:53

  4
  Egyre kisebb az esély már arra is hogy megtalálják a roncsokat.Most újabb adatokat adtak ki.4 órát repült még az eltűnése után a hajtómű adatok alapján.Szóval lehet keresni egy akkora területen mint Ferihegyhez Abu Dhabi.Mert az kb 4 órányi repülésnek felel meg.

  Akkora a fejetlenség a kutatócsapatoknál hogy az nem igaz.És még összehangoltan is képtelenek dolgozni az országok... Vicc az egész procedúra.
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!