Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.

Első sorban nem a verseny, hanem a régi buszok/kamionok restaurálása a cél, de minden munkahelyre kell a jó hangulat és a ki kapcsolódás. ;)

"2016.08.13-án Hajdúböszörményen a MITAS TRACTOR PULLING-on megalapítottuk az Európai Bus Pulling-t!

Magyarország első Bus Pullere Béke Antal, aki Polgáron busz és teherautó felújítással foglalkozik csapatával magas szinten!

A busz 1981-es és a BKV-nál kezdte a pályafutását.
Motor: Rába D10 (340LE)
A versenyre kapott egy új váltot és megerősítették a karosszéria több pontját, hogy bírja a terhelést! A busz további fejlesztése nem áll le!

Sok sikert hozzá! "

A 2017- es Hajdúböszörményi Tractor Pulling- on már 700+ lóerővel bírt a masina. Többek között kapott Intercooler-t és pár apróbb módosítást.2017-es adatok szerint a világ legerősebb busza. :D

Tónibá és a műhelye azoknak akiknek egy picit is meg mozgatta a fantáziáját:

Csirketelepen születnek újjá a kiszuperált Ikarusok

Van egy széthullott Ikarus busza, esetleg egy szolgálatból rég kivont Csepel márkájú katonai mentője? Csak szóljon Tóninak, és fél év múlva csillivilli állapotban kaphatja vissza, amivel aztán nagyot menőzhet a haverok előtt. Polgáron működik egy vállalkozás, amely nemcsak hogy Európában egyedülálló, de lassan az üzleti logikát is megfordítja. Őrültek busz- és teherautó-felújító üzemében jártunk – egy csirketelepen. - hvg.hu

21 hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!