Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.

13 hozzászólás

 • Cody78 június 24. 11:31

  1
  Hogyan készíts Lambó kasznit a meglévő autódra.
 • farrd június 24. 12:15

  2
  Az ég világon semmi értelme.
 • Marha június 24. 12:39

  3
  Ukrán szerencsétlen, mit vársz tőle? :D
 • bishop június 24. 19:04

  4
  Már megfigyeltem,hogy az ilyen jellegű videókat általában lefikázzátok.Mint pl most is. Szerintem itt a nagy többségnek fogalma sincs arról,hogy milyen érzés létrehozni,alkotni valamit. "semmi értelme" Miért ne lenne értelme? A belefektetett munka és a tudás teszi értelmessé mint minden hobbit.Lehet feltöltögetni szerintem sorjában a videókat,hogy ti mit alkottok ennyi idő alatt,vagy egyáltalán mi az amivel ennyit foglalkoztok és látható értelme van. Nem,nem kérek képeket a bőrkeményedéses tenyeretekről. Csak néha már számomra sértő ,a fikázásotok mindenre. Pedig ehhez a videóhoz aztán semmi közöm.Csak szálljatok már magatokba kicsit. Uff! Én beszéltem. :beer:
 • Ethical Hacker #4 június 24. 19:26

  5
  @bishop: Én tisztelem az alkotó embereket, magam is annak tartom magam, azonban ez a förmedvény egyrészt ronda lett, másrészt közlekedésre alkalmatlan az én szememben, pedig nem vagyok szakértője a dolognak.
  Az az összehegesztett lemezkaszni az elején faszául felnyársal egy elé tévedő gyalogost, az tuti. Ha alkotunk, alkossunk olyan dolgot amely minden szempontot figyelembe véve megállja a helyét az adott területen, még ha amatőr szinten is lett elkészítve.
  Az autógyártás eléggé komplex dolog, profizmust igényel. Ez nem egy hinta amit a gyerekednek csinálsz és felrakod a youtubera. Ha megnézed, az olyan videókat ritkán fikázzák az emberek.
 • bishop #5 június 24. 19:58

  6
  @Ethical Hacker: Nem mondom azt hogy nincsen igazság abban amit mondasz,mert kár is lenne tagadni. Azonban nem egyről beszélünk. Hogy mi a szép és mi a ronda ,azt mindenki döntse el maga. Közel sem biztos,hogy ez az "autó" forgalomra lett csinálva,Gondolom ott is kéne lennie esetlegesen műszaki vizsgának amin nem menne át. Ezekkel a dolgokkal tisztában vagyok teljesen. De nem is ez az én gondom,hanem az hogy nagy általánosságban le van fikázva minden szinte.Nem részedről,hanem általában. Ez az összehegesztett lemezkasztni is kurva sok tervezést ,számolást,és munkát igényelt. Emberünk ebben találta meg boldogságát. Azonban az itt fikázók (nem csak itt hanem mindenhol) nagyrészének fogalma sincsen semmiről,csak leszól mindent, azt egy rohadt ajtókitámasztó éket nem tudnának megoldani telefonos segítség nélkül,vagy még azzal sem.Nem akarok én itt személyeskedni senkivel,pláne nem megbántani senkit. Csak néha tele van a hócipő a faszságokkal. És ennek adtam most hangot.
 • bishop #5 június 24. 20:00

  7
  @Ethical Hacker: képtelenseg.hu - Na akkor építsünk mini-akváriumot Pl itt. szerintem mestermunka ez is. És fikázással kezdődik.
 • bishop #5 június 24. 20:01

  8
  @Ethical Hacker: Talán itt kezdett el elgurulni a gyógyszerem. xd
 • Ethical Hacker #6 június 24. 20:04

  9
  @bishop: Neked is igazad van. Kell hozzá ötletesség, kreativitás, és bátorság is, én a használhatóságát kérdőjeleztem meg.
 • Ethical Hacker #7 június 24. 20:14

  10
  @bishop: Belenéztem, nagyon precíz a srác.
 • bishop #10 június 24. 20:32

  11
 • Ethical Hacker #11 június 24. 21:06

  12
  @bishop: Bontottam én is egyet. :D :beer:
 • Gyuluska június 24. 21:22

  13
  Nem semmi kasztnis lehet a gyerek!
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!