Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
Figyelem DURVA valós képeket ábrázoló bejegyzés! Magyarázatt alább:

A SUV vezetője jelentősen átlépve a megengedett sebességet (kb. 90-100 km/h), a piros lámpa ellenére áthajtott a gyalogátkelőn, ahol elütött egy biciklistát. Az autó még több száz métert haladt, míg egy út melletti oszlop meg nem állította.
Az áldozat azonnal meghalt, míg a SUV vezetőjének csak a keze sérült meg, amit a helyszínen elláttak.
A szemtanúk szerint a csattanás hangját sosem lehet elfelejteni.

ui. : Oroszországban az ilyen mértékű gyorshajtást nem büntetik súlyosan. Ez kb. 30000 Ft. -jába került volna a sofőrnek, ha lemeszelik. Ezért van ott ilyen sok gyorshajtásos baleset. Nincs komoly retorzió.

4 hozzászólás

 • Baleer 2020. augusztus 19. 07:46

  1
  Lehet akármilyen zöld egy lámpa, én mindig körülnézek mielőtt gyalog átkelek (vagy bringával).
  Na persze ezzel nem hibáztatom az áldozatot, őszinte részvétem a hozzátartozóinak, mindössze csak annyit akartam mondani, hogy a saját épségem megér ennyit, soha nem bízom magam csak a lámpára, autóval a vasúti átjáróban sem.
 • Salax 2020. augusztus 19. 11:47

  2
  Valóban tragikus, és sajnálatra méltó, de a gyalogátkelő az GYALOGátkelő. Midig leszállok a bringáról, ha átkelek (és nincs biciklis átkelő). Mint gyalogos 4-5 km/h-val megyek, mint kerékpáros kb. 35-tel. Vagyis 7x gyorsabban. Így az autósnak is hetedannyi reakció állna a rendelkezésére. És sajnos a mi környékünkön is divat áthajtani a piroson, ha nem látnak áthaladni szándékozó gyalogost.
 • Cody78 #2 2020. augusztus 19. 14:35

  3
  @Salax: Mehetsz te 0.01 km/h-val is ha lassítás nélkül elcsap...
 • pixel #3 2020. augusztus 19. 20:27

  4
  @Cody78: Mondjuk ebben az esetben, ha tenyleg tolva a biciklit megy at a zebran akkor maximum mindenki el nyom egy kurva anyadat, es eli tovabb az eletet...
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!