Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.

7 hozzászólás

 • ArkaChopa 2019. szeptember 6. 05:56

  1
  Valaki magyarázza el mi a tököket gondolt a Ford-os? Ő az utak királya és mindenki takarodjon? :|
 • sonaj51 2019. szeptember 6. 09:38

  2
  Akivel ütközött az nem ment jobbra egy centit sem, van hely lehetőség a félre húzódásra.
 • Cody78 #2 2019. szeptember 6. 10:29

  3
  @sonaj51: Én is azt néztem. Régen látnia kellett volna hogy nem fér be a paraszt. Nekem volt olyan hogy 90-ről lesatuztam, mert a paraszt 4 kocsit is megelőzött, de már nem fért volna be. Inkább egy satu állóra, mint egy frontális egy barom miatt.
  Itt simán jobbra húzódhatott volna.
 • Alma_ice #2 2019. szeptember 6. 17:52

  4
  @sonaj51: Valószínű telefon vagy fáradság. Semmi reakció nem volt. Nem a telefonálás veszélyes, illetve az is, de eltörpül az mellett mint amit sok fiatal kis pöcs művel, 2 órás autóutat nem bírnak ki messenger nélkül. Sok ilyet látok nap mint nap a szembejövők közt.
 • Gondolkodó 2019. szeptember 6. 18:31

  5
  Hát én ezt nem értem ha az egyik hülye, mert olyankor előz amikor nem lehet! A másiknak miért kell legalább olyan hülyének lenni, hogy inkább neki megy de akkor sem húzódik jobbra egy centit sem. Simán elkerülhető lett volna, na de ilyen amikor két hülye találkozik.
 • ArkaChopa #2 2019. szeptember 7. 11:56

  6
  @sonaj51: @Gondolkodó: Az orosz vezetési kultúra más mint az európai. Van erre magyarázat, legalább is a fórumok szerint. Oroszoknál sok a cserbenhagyás. Kihajt valaki elé, félreránt a vétlen és szétzúzza az autóját, a hibás meg gyorsan elhajt. Persze a biztosító nem fizet, mert nincs meg a kár okozó. Ezért van az, hogy már minden orosz autóban van kamera. De néha ez sem bizonyító erejű. Ezért sokszor folyamodnak ahhoz , hogy hagyják az ütközést. Mert annak nyoma van a másik autón is. Illetve az is mozgásképtelen lesz nem tud elsliccolni. Nem mondom, hogy itt ez történt, lehet elbambult, de lehet nem, és ezért csak érintőleg ütköztek.
  De itt egy videó amiben az eset okozó simán elhajtott. Kit érdekel a sok halott?
  képtelenseg.hu - Becsapódás

  Ja és még egy - Mikor lesz az, hogy nem a vétlent okoljuk? Nem húzódott le? És, nem ő volt a hibás, nem ő okozta a helyzetet. Lehet egy pillanatnyi kihagyás, talán telefonbuzulás, vagy rádió, térkép nézegetés . Mindenki csinál ilyet, de ezért őt okolni......?
 • noed2 2019. szeptember 7. 14:49

  7
  Majd ebből tanulnak!
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!