Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
Figyelem DURVA valós képeket ábrázoló bejegyzés! Magyarázatt alább:

0:02-nél a LADA balról jobbra halad, majd a (felvételen nem látszik) vele szemben érkező terepjáró frontálisan belé száll akkora erővel, hogy visszarepíti a kamera látómezejébe a járművet. Elképzelhetjük mekkora sebességgel jöhetett, ha így visszapenderítette az utasokkal teli gépjárművet. Mind meghaltak!

6 hozzászólás

 • Georges augusztus 17. 08:18

  1
  Nyugodtan írhattad volna, hogy "ladás".
 • Pepejoe augusztus 17. 12:56

  2
  Semmi gond, terepjáróst lábánál fogva kihúzni külterületre, belerúgni az árokba, fejbelőni, a többit meg széthordják a kutyák.
 • jk88 #2 augusztus 17. 13:06

  3
  @Pepejoe: "Mind meghaltak!" Remélhetőleg a terepjárós is. Bár nem valószínű, mindig a vétkes ússza meg kisebb karcolásokkal.
 • black235 augusztus 17. 17:30

  4
  Egy ismerősöm mondogatta, hogy miért csak 50-nel megyek városban. Bár nem terepjáró/SUV de az öreg bálna is 2 tonna felett van. Nagjyából 70-es tempónál kb 4x annyi mozgási energiám lenne mint egy kis városi autónak 50-nél. Sajna ebbe nem gondolnak bele az emberek, mert egy lineáris skálát látnak a műszerfalon...
 • pixel augusztus 19. 20:22

  5
  Komolyan legalabb 50 masodperc kellett ahoz, hogy az elso emberek oda mennyenek az autohoz??? A biciklis is csak bamul es tovabb hajt....
  nevetseges.
 • xbL #5 augusztus 22. 15:03

  6
  @pixel: Számított volna valamit? Hamarabb derült volna ki, hogy szörnyet haltak kábé ennyi. Egyébként valószínűleg nem sok kedvük volt széttrancsírozott embereket nézegetni azért nem siettek annyira.
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!