Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
A buszon utazó lánynak nem volt jegye ezért flegmázni kezdett vele a Marokkói jegyellenőr. A lánynak 5 euró körüli büntetést kellett volna fizetnie, de inkább menet közben leugrott a buszról, azóta is kómában van a fejsérülései miatt.

4 hozzászólás

 • Athesz 2017. március 20. 22:16

  1
  oké akkor most vegyük ki a mondatból az arab szót mindenhonnan és forgassuk újra a jelenetet. Mi lett a vége? 1 - Az ellenőr merte végezni a munkáját és lebaszott egy csajt aki azt hitte rá nem vonatkoznak a szabályok. 2 - Nem lelökte a buszról az idióta magától leugrott.
 • Matula #1 2017. március 20. 22:22

  2
  @Athesz: Minden arab egy idióta kalap Mellesleg a nők arrafelé annyit sem érnek mint az állatok. Szerintem joggal félt ettől a faszitól. Ez csak a demokrácia szöveg, hogy 5 euróért ugrott le. Szóval ők ezt adták elő. Mikor elősször láttam a vidit azt hittem, hogy azért basztatják a csajt mert csak csukját hord és hiányzik a fejkendő.
 • jk88 2017. március 20. 22:25

  3
  Fake, ha arab lenne, akkor "allahuakbar" lenne minden 2. szó. :D
 • Athesz #2 2017. március 21. 06:28

  4
  @Matula: Látom nem voltam érthető. Arra próbáltam utalni hogy ha ezt a videót bárhol máshol forgatták volna senki nem az ellenőrt fikázná hanem azt mondaná h a munkáját végezte a csaj meg nem százas.
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!