Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
:D

6 hozzászólás

 • cancer 2014. május 6. 08:46

  1
  Húúúú de elvertem volna az öreget. Még menni is alig tud de az ütőt előveszi a csomagtartóból. xd xd xd
 • krisztián77 2014. május 6. 09:35

  2
  Egyértelmű hogy túlreagálta az öreg, de az is egyértelmű hogy a biciklis volt a hunyó
 • warpig #2 2014. május 6. 12:47

  3
  @krisztián77: kifejtenéd bővebben? mert erre kiváncsi lennék :)
 • Kalmani 2014. május 6. 15:49

  4
  Ruszkik!
  Még a nyuggerek is fegyverrel járnak.
  Bringához meg kötelező tartozék a vipera.
 • krisztián77 #3 2014. május 6. 18:50

  5
  @warpig: Rendben, de ha tévednék nyugodtan cáfold meg, ez csak az én meglátásom...
  A videó elején látszik hogy a biciklis baromkodik a kesztülyével, nem igazán halad egy vonalban, az oldalsáv mellett, ahogy az elvárható lenne...
  0:15-nél az autó már jócskán mellette van, és látszik hogy hagyott neki rendesen helyet, nem mondanám hogy veszélyeztette a biciklist. Ilyen sebességnél meg főleg nem kell akkora kikerülési szélesség hogy átmenjen a másik sávba. A következő másodpercben pedig egyértelmüen látszik hogy a biciklis elég erőteljesen balra tart, mig az autós egyenes vonalban halad tovább...azt hogy a megállás uán mi hangzik el, azt nem értem :)
  Na, azt hiszem kifejtettem, várom az ellenérveket, mert tudom úgy is lesz :) :beer:
 • Aztaaaa.. #5 2014. május 6. 22:03

  6
  @krisztián77: Kockázd ki az eseményeket. Az események egy parkolóban játszódnak már. A parkolóig a kerékpáros az úton halad szabályosa. 0.13-ná látszik, hogy a kb fél métert lehajt az útról a parkoló felé, de továbbra is egyenesen akar haladni, csak most már úgy, hogy ne közvetlenül az úton, azaz ne zavarja a forgalmat amíg bíbelődik a kesztyűvel. 0.14-nél már nem húzódik lejjebb hanem visszaveszi az irányt és ismét párhuzamosan halad az úttal. 0.15 az öreg a kocsival befordul a parkolóba, figyelmen kívül hagyva a kerékpáros jelenlétét, nagyon közel megy hozzá. Ekkor már a kerékpáros egyenesen halad tovább. 0.15 végén látod, hogy az öreg ráhúzza a kormányt a kerékpárosra. 0.16 ütközés. 0.17-nél pedig látható, hogy az autós nem az úton haladt, hanem egyszerűen lefordul a parkolóba, közben elsodorja a kerékpárost. 0.29 látod, hogy mennyire nem az úton játszódtak már az események? Egyértelmű, a az autós a hibás. 0.52-né van a végső megoldás. Az autós a parkolót megfordulásra akarta használni. Szó sincs arról, hogy szabályosan, egyenesen akar menni az úton, a kerékpáros pedig nekimegy. Pont fordítva, az autós ment neki a kerékpárosnak.
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!