Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.

11 hozzászólás

 • Alma_ice 2017. augusztus 8. 18:12

  1
  Az opelokból meg a skodákból meg a gázpedálokat szerelték ki, mert mindenhol 60-70-el közlekednek, városba is, meg az országúton is.. Már elnézést..
 • AsconaB #1 2017. augusztus 8. 19:22

  2
  @Alma_ice: Pff, akkor ezért nem megy az Astra 70-nél többet hiába taposom!
 • Alma_ice #2 2017. augusztus 8. 21:23

  3
  @AsconaB: Trepnit taposhatod :) Na de szó ami szó, rohadt veszélyes a lassú közlekedés is.. ahol lehet menni, jók a körülmények, minden klappol, akkor menjen már az a tetves kocsi.. ne azért kelljen belassítani esetleg 40 tonnát, mert tötymörög valaki.. Még sorolhatnám, de nem fogok meg nem akarok senkit felbosszantani, de ne feletkezzünk meg, két véglet van, a tetű lassúak, és a vadállat gyorsak.. Csak a tetü lassúakkal nagyon nem foglalkozik senki, csak a vadállat bmw-sekkel.. Elszáll egy skoda ugyan így, kit izgat, nem kerül ide fel, bezzeg ha egy merci vagy egy bmw, vagy akármilyen prémium autó,, húúú micsoda idióótaaa.. nincs benn kormáány.. Tessék venni egyet, és meglátja majd milyen faszán működnek ezek az autók, és hogy lehet őket ésszel is használni ;) Szinte hihetetlen de így van..
 • AsconaB #3 2017. augusztus 8. 21:38

  4
  @Alma_ice: Sose szidtam még BMW-ést vagy Mercedeses-t. Én csak nézem ahogy sugárzik irányukba az utálat, pedig bunkó lehet Opel-os is. Egyébként minap temetőbe menet lehúzódott előttem egy asszem 7-es bömcsis pedig azon a részen lehúzódva elfért volna két autó is hiába keskeny az aszfalt :)
 • LongJohnHolmes #3 2017. augusztus 8. 22:30

  5
  @Alma_ice: Meg a balfasz, mindentudó kamionosokkal :)
 • F4RR3LL #1 2017. augusztus 9. 09:02

  6
  @Alma_ice: ugye te most vérig lettél sértve emiatt a cím miatt? rotfl
 • Alma_ice #6 2017. augusztus 9. 11:35

  7
  @F4RR3LL: Igen, elég rendesen :) Picit bosszant ez az egész alaptalan hülyeség.. Elég sokat megyek úton kocsival is meg nagyobb szerelvényekkel is, és annyi döntésképtelen ostoba emberrel sodor össze a sors hogy eszméletlen.. Míg nem volt meg ez a kocsim, nem igazán gondoltam hogy bosszantó ez az egész.. Nem tetszik az embereknek hogy ez a paraszt hozzájutott egy 12 millios járgányhoz.. az nem számit hogy megdolgozott érte és szereti.. Egyszerűen irigyek az emberek, itt Magyarországon főleg..
  Kamionosok.. Vigyázz, némelyiknek nem csoda hogy elborul az agya :D Balfaszok, sok a tapasztalatlan az országba, hogy mért az már más kérdés..
 • [ törölt felhasználó ] #7 2017. augusztus 9. 12:28

  8
  @Alma_ice: Osztom a nézeteidet, én is utálom mikor 60-as táblánál 40-el tötymörögnek. Az a baj hogy ez mindennapos. Vagyis inkább folyamatos. Nem tudok úgy áthaladni egy négysávoson hogy valaki miatt ne kelljen lelassítani, és persze nem érek át a zöldhullámon miattuk. Aztán meg csodálkoznak ha idegesen vezet az ember. A következő járgányom egy buldózer lesz, az már biztos.
  A tisztességes úton szerzett vagyon engem sem zavart sohasem, egyedül csak a politikusokat nulláznám le a g.cibe. A nemzeti hörcsög és lópofájú felesége sem irritálna ha nem a mi pénzünket szórnák szét.
 • Alma_ice 2017. augusztus 9. 13:10

  9
  Meg nem kevés a majdnem kialakuló ráfutásos baleset.. Az ilyen emberek miatt.. Ezeket a dolgokat is kezelés alá vehetnék szigorúbban..
 • DadPool 2017. augusztus 9. 15:07

  10
  A BMW-s sztereotípia nem az irigységből adódik, mert akkor ugye lenne ehhez hasonlóan Bentley, Jaguár és hasonszőrű autós előítélet.
  Viszont a BMW-t nagy többségében fiatalok veszik, főleg Magyarországra döntik be mintha mind itt kéne elpusztuljon. A BMW sportos, ezért a fiatal legény ráugrik 0 vezetési tapasztalattal és egy kanyarban vagy másutt szétcsapja magát. Vagy csak simán bunkó a közlekedésben, mert ugye morált kitől tanult volna, hisz ő egy menő autóval van, ő a király! Őt nem érdekli a - Fiam először egy Astrával menjél és nem baj ha megkarcolod - intelem , ő megy, mert az astra csak 80 LE, a BMW meg 130 . Érezni kell a különbséget.
  Nekem volt olyan kollégám, aki csak azért vett ilyen autót mert abban erő volt. Kérdem tőle minek, miért nem jó a normál teljesítmény? - mert akkor vissza kell váltani előzésnél - értem, de hol akarsz előzgetni amikor a városban használod és 50 a limit?
 • pepuccso #1 2017. augusztus 9. 21:39

  11
  @Alma_ice:

  Skodáztam 14 évig, 70 az már a támadósebesség volt... :D mindenki utált, a végén én is magamat, erre most vettem egy Opelt.

  Egy féreg vagyok.
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!