Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.

11 hozzászólás

 • Bumburnyák 2017. május 3. 22:48

  1
  A kutyák tehetnek róla :)
 • DrunkFox 2017. május 3. 22:52

  2
  Pont ez jutott eszembe, hogy edzettek :)
 • [ törölt felhasználó ] 2017. május 4. 03:13

  3
  A francokat a bundások csak segíteni akarnak kutyalol
 • Malac 2017. május 4. 08:51

  4
  Ezek a hülyék átkozottak csak.
  Itt a sarkon van egy hasonló kereszteződés. Nagyon bonyolult, mert van egy lekanyarodó sáv is. Mikor az alsóbbrendű útról kanyarodsz balra annyi a feladatod, hogy jobbra nézel, balra nézel- megismétled, Majd kikanyarodsz mikor nem jön senki. Hát ez nem megy, mert minden héten van egy baleset, gyakran jön a mentő is. Az sem ritka, hogy a fecskendőt is leriasztják. Egyszerűen nem értem.
 • DrunkFox #4 2017. május 4. 09:12

  5
  @Malac: ahol régen laktam, sima kereszteződés, stop tábla, minden héten egy baleset. Ugyan az a papa kb. fél éven belül 3x törte le a Matiz-t, folyton elfelejtette, hogy ott meg kellene állni. Szerinted?
 • Malac #5 2017. május 4. 09:36

  6
  @DrunkFox: Egyszerűen nevetséges. Bizonyos dolgokat megértek, mert mindenki hibázik, de egy ilyen triviális dologgal szembeni tehetetlenséget nem. Mondjuk nehéz úgy ha közben a telefont baszogatják az is igaz.
 • DrunkFox #6 2017. május 4. 10:31

  7
  @Malac: más szemszögből közelítve, rengeteg olyan kereszteződés, hely van, ahol rendszeresek a balesetek. Az út kezelőjének kellene tennie valamit, változtatni, kitáblázni, hogy ne fordulhasson elő ismét. Nem pedig csak a statisztikát írni, hogy mennyire hülyék az emberek, ez már a 26. karambol ott...
  Nálunk a városban van egy zebra, ami trükkös padkán végződik, állandóan hasraesik valaki rajta.
  Mit csinált az önkormányzat? Nem a padkát építette át, hanem kirakott egy térfigyelőt, ha valami idősebb elesik és mentő kell, akkor gyorsan tudjanak reagálni.
  De a durva, hogy még az újságban is büszkén hirdették...
 • kisja 2017. május 4. 11:17

  8
  Attól a nagy kerítéstől nem látják egymást az autósok. Amúgymeg igen, az a két kutyanagyon gyanús:D
 • Malac #7 2017. május 4. 14:22

  9
  @DrunkFox: A természetes szelekciót nehéz megakadályozni. Ebben a kereszteződésben is rendesen kint vannak a táblák. Körforgalom vagy lámpa változtatna. A teljesen hülyékre nincs gyógyír. Tesco parkolóban történt, hogy az egyirányú úton szembefordult és belénk is jött egy nő. A vicc az hogy már megálltunk és dudáltunk rá, mikor már láttuk hogy csorog ki, erre ő gázt adott mert csak balra nézett, Ki volt táblázva a haladási irány, az elsőbbségadási kötelezettség, felfestés az aszfalton. A nő mondta, hogy jaj nem jön többi ide mert milyen szar hely ez. Mit csinálsz az ilyen hülyékkel? Vezessen helyettük az önkormányzat sofőrszolgálata?
 • DrunkFox #9 2017. május 4. 20:56

  10
  @Malac: Hülyék mindig is voltak és lesznek, ezért kellene változtatni a hozzáálláson és a hülyeségbiztos megoldásokra törekedni a közlekedésben. Pl. ha egy kereszteződésben már 5 baleset történt, akkor tuti lesz egy 6. is. Itt az adott esetben egy 40-es tábla és egy fekvőrendőr megoldaná a problémát.
  De erre maguktól nem jönnek rá a közlekedési szakemberek, inkább kiraknak egy kamerát, hogy utólag be lehessen bizonyítani ki volt a hibás.
  Valójában akkor ki a hülye?
 • Malac #10 2017. május 4. 22:54

  11
  @DrunkFox: Írtam hosszú sorokat, de rájöttem kár vitázni. Nem hiszem hogy az megoldás, hogy az egész városba 30-al menjünk. A hülyékre az lenne az ellenszer, hogy nem engednék őket vezetni.
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!