Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.

5 hozzászólás

 • einstein 2015. június 15. 22:37

  1
  jumanjirotfl
 • jk88 2015. június 15. 22:42

  2
  Mert hol is lenne jobb helyen egy állatkert, mint a város legmélyebb pontján egy folyó mellett...
 • Ittaskőműves 2015. június 15. 23:23

  3
  geci vagyok le se szarom hány embert murdelt meg, inkább szegény állatok
  egyébként ez nem tudom miért alakul meg alakult ki :D, de nem csak magamon veszem észre, ha most bejelentenék, hogy 20 ember halott egyik fülemen be, másikon ki, de látom az oroszlánt a sárban döglötten feküdni sokkal jobban megráz
 • kisokka #3 2015. június 15. 23:57

  4
  @Ittaskőműves: Ez azért van, mert naponta többször van olyan hír, amiben emberek tömegei lelik halálukat. Sokszor a híradósok már "kénytelenek" szénné túlozni mindent, hogy egy ember haláláról, vagy megsebesüléséről megpróbáljanak valami ütőset kihozni. Fetrengtem a röhögéstől, amikor pár éve bejelentette a híradóscsaj, hogy "szitává lőtték a bankrablót a rendőrök". Valójában háromszor lőttek rá, ebből kettő mellé ment, a harmadik meg könnyebb sérülést okozott. Ha emberről van szó, a lehető legjobban el akarnak túlozni mindent, mert valljuk be, az emberek nagy részét nem érdekli már, ha emberek halnak meg, olyan mindennapos dolog lett, hála ennek a gagyi médiának.
  Itt tartunk. Senkit nem érdekel, ha meghalnak az emberek, node állat a sárban? Jaj szegényke...
 • Ittaskőműves #4 2015. június 16. 00:19

  5
  @kisokka: valószínű, hogy legnagyobb részt a mádia hatása. De egyébként biztos van benne olyasmi is, hogy az állat ártatlan bármilyen szemszögből nézzük is és maximum ösztönből meg túlélésből öl embert semmiképp nem szórakozásból vagy olyan érdekből, ami nem ezeket a dolgokat fedezné. Meg pl. ha csak embereket nézzük, egy nő halála erősebb érzelmeket vált ki, mint egy férfié és ezt egyébként saját családon belül is tapasztaltam magamon is.
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!