Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
Matek : Az autó 60-nal megy, a motoros....?

5 hozzászólás

 • Baleer 2019. május 24. 08:20

  1
  28 éve motorozom, és nem mondom, hogy nem adrenalinnövelően, de itt egyértelmű, hogy a "motoros volt a hibás", sajnos ettől még az autó vezetőjét valószínűleg lecsukják... remélem a videó a lehető legenyhébb ítéletet hozza neki.
 • Cody78 #1 2019. május 24. 21:34

  2
  @Baleer: Jogos. Bekanyarodás csakis 10 centiméter / perc. Sose lehet tudni. Feltűnhetett volna előtte a télapó egy ufó egy boeing, a kockás fülű nyúl, gravitációs hullámok stb. Nem volt az autós elég körültekintő. Én azt mondom, csukják le, és húzzák karóba.
 • Baleer #2 2019. május 27. 06:42

  3
  @Ethical Hacker: Az ok igen egyszerű: elsőbbség adási kötelezettség elmulasztása. (Nálunk legalábbis erről az alapról indulna.)
  ... újra írom, az más kérdés, hogy enyhítő körülmény lehet, hogy a motoros gyorsan hajtott, jobbról előzött stb.

  Egy rokonom egyszer kikanyarodott egy főútra, senkit nem látott jönni (kanyarodott a főút), kihajtott ment még vagy 40 m-t mikor hátulról paff belementek. Ő volt a hibás a fenti indokkal. Hiába fellebbezett, hogy senkit nem látott, kanyar volt, már 40 m-t gyakorlatilag közlekedett a főúton mire utolérte a másik... akkor is Ő volt a hibás slussz-passz.
 • Baleer 2019. május 27. 06:45

  4
  KRESZ-re visszatérve
  13 évesen kismotorra, 16 évesen A/1 kategóriába, 17 évesen B kategóriára, majd később A kategória (ez csak különbözeti volt). Nem a KRESZ-el van a gond, de ha megtörténik a baj, az elsőbbségadás akkor is előhúzzák, sebesség ide vagy oda.
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!