Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.

Kereken két évtizede választják meg minden esztendőben az Év traktorát, idén a bolognai EIMA szakkiállítás szolgált a ceremónia helyszínéül. Az első díjat a Case IH hozta el, amelynek nyertes erőgépe a legjobb dizájnért járó elismerést is megkapta. A Fendt és a Same egy-egy modelljét is jutalmazta a nemzetközi zsűri.

1998-ban írták ki első alkalommal az Év traktora versenyt, amelynek eredményhirdetését páratlan években a hannoveri Agritechnicán, páros esztendőkben pedig – vagyis idén is – a bolognai EIMA szakkiállításon tartják. Érdekesség, hogy két évtizede, 1998-ban a Fendt lett az Év traktora, és a német márka idén is kategóriagyőzelmet szerzett. A rendezvény hivatalos támogatója a svéd Trelleborg gumiabroncs-gyártó vállalat.

Az „Év Traktora 2019” kategória győztese:

Case IH Maxxum 145 ActiveDrive 8

Videó róla: KATT

Az „Év Legjobb Univerzális Traktora 2019” kategória győztese:

Fendt 313 Vario

Az „Év Legjobb Ültetvényes Traktora 2019” kategória győztese:

Same Frutteto CVT 115 S

A legszebb, leginnovatívabb traktornak járó dizájndíj nyertese:

Case IH Maxxum 145 ActiveDrive 8

Tavaly a finn Valtra hozott el két díjat, most a Case IH hajtotta végre ugyanezt a bravúrt. Az elmúlt fél évtizedben is ez a két márka szerepelt a legeredményesebben a versenyben, illetve mellettük még a Fendtnek sikerült 3 díjat besöpörnie 2014 óta.

Bolognában hirdették ki, hogy jövőre a fenti négy kategóriához egy ötödik is csatlakozik majd. Azt a traktort is díjazni fogják ugyanis, amelyik technikai megoldásaival leginkább hozzájárul Földünk fenntartható fejlődéséhez.

Case IH Maxxum 145 ActiveDrive 8. . Belülről:

7 hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!