Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
1.300.000 dollárt ítélt meg a bíróság a videón látható házaspárnak azért mert feltehetően a bőrszínük végett érték hátrányos és eltúlzott rendőri intézkedések. Gyorshajtás volt a vétsége a járművet vezető nőnek, ehhez képest őt és a férjét is egy napra lesittelték.

8 hozzászólás

 • koppany82 2017. március 17. 21:31

  1
  Milyen túlkapás?
 • Athesz 2017. március 17. 21:43

  2
  1 milla EZÉRT? Baszod elmegyek szolizni elutazok amerikába és száguldozok mint a bolond fel alá feka zenét bömböltetve xD
 • Malac 2017. március 17. 22:40

  3
  A kisebbségek a pozitív diszkrimináció minden előnyét élvezik. Ellenállt a rendőri intézkedésnek egyértelműen. Szerintem büntetni kéne nem jutalmazni.
 • vaddole 2017. március 18. 10:22

  4
  látom az értelemnek még a szikrája sincs meg nálatok... Gyorshajtásért tartóztatta le a nőt... gyorshajtásért... Az ellenkezés után kaptak 1-1 nap zárkát a férjével együtt... Mi ez ha nem túlkapás?
 • syn7h37ic #3 2017. március 18. 12:14

  5
  Egy jó ügyvéd az USÁ-ban aranyat ér. Szó szerint. "Enyhe" túlzásnak érzem, hogy ekkora összeget kisírjon valaki azért, mert túlbuzgó volt a zsaru. Közel négyszáz milla forintosítva... Szerintem ezt a felvételt a házaspár kirakja az életük legjobb eseményei közé.
 • MJoe 2017. március 18. 13:56

  6
  Ha egy rendör azt mondja hogy odamész, akkor odamész. Ha nem csinálod, akkor ellenkezel. És még gyorsan is hajtott. Ez nem túlkapás. Sőt, az sem lett volna túlkapás (ismerve az ottani viszonyokat), ha lelövi a túl0ldalon motoszkáló másik embert...
 • Pepejoe #6 2017. március 18. 14:58

  7
  @MJoe:
  Így van. Ne a puhapöcs magyar rendőrségből induljunk már ki és eleve ne a hazai szabályokból. Onnan, hogy első szóra nem tette amit mondanak neki, mindent megvalósított, amit nem kéne. A legkisebb ellenállás is gyanút kelt egy ottani rendőrben, hogy rejtegetnivaló van és ne felejtsük el, hogy egyedül van, nem úgy mint mifelénk. Sokkal óvatosabbnak kell lennie és jobb egy felesleges bilincselés mint kockázatot vállalnia, volt ugye, hogy szétkapták a rendőrt.
 • Matula 2017. március 18. 19:50

  8
  Azért a magyar mentalitást nézve, ha egy átlag magyar házaspárral történik ez, kapásból a férj pofánbassza a rendőrt. Gyorshajtás? Megy a csekk és kész. Semmi értelme bilincselni meg fogdát alkalmazni. Ha már igazoltatta akkor sincs probléma, de miért kell ennyire rámenősnek lenni? Aztán sokan egyetértenek azzal, hogy ha lelövi akkor joga van a rendőrnek hozzá. Igen, de ilyenkor fordul elő, hogy rendőröket ölnek meg ok nélkül az utcán a négerek. Mellesleg pont mi magyarok lennénk felháborodva egy ilyen igazoltatáson. Kb 10-12 éve volt is probléma ebből, túl bunkók és rámenősek a magyar zsaruk. Ez igaz is volt. Azóta jó napot kívánok! Közúti ellenőrzés. Elkérhetném az iratait? De, hogy az ilyen igazoltatást tartani korrektnek? :O
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!