Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.

11 hozzászólás

 • KillHates 2019. július 6. 11:37

  1
  Ez a sok affektáló bzui után már kezdem szégyellni, hogy motorozok.
  Mekkora sutyerák, hogy mellé megy az autónak amikor amikor az átcsorog sávjába és még neki áll feljebb?
  A másik, hogy MOTOROS létére kivárja amíg a kereszteződés üres lesz mert ő egy pedáns [email protected], persze mikor kikerüli az autós akkor meg már MELLÉ tud menni, vattafákkozni kalap
 • kléni #1 2019. július 6. 11:52

  2
  @KillHates: Én úgy tudom, Angliában meg néhol máshol a közlekedési szabály kötelező az autósokat, hogy engedjék el oldalról a motorost, vagy legalábbis őket is számításba kell venni kanyarodáskor. A sávok között menni, mint pl. 1 percnél arrafelé megszokott. Van, aki ezt jól csinálja, más meg nem. A kereszteződésben szerintem a piros lámpa miatt várt, bár amennyi lámpa van ott fene tudja melyik kinek szól. :D 6:50-nél az autós nem számíthatott arra, hogy jön bárki is, mert megálltak neki, viszont a motoros se, mert záróvonal miatt nem fordulhatott volna meg szerintem.
 • Pepejoe #3 2019. július 6. 17:13

  3
  @Ethical Hacker:
  Megteheti, ha szereti hogy niggerként seggbevágják naponta a sitten mielött egy véletlen baleset folytán agyonverik a börtönőrök egy fehér megöléséért.
 • Pepejoe 2019. július 6. 17:17

  4
  Ember balról kerüli az út közepén az oszlopot, záróvonal nem számít, aztán magyaráz ha másnak sem számít. Ha nem látja illetéktelen, én is kikerülöm meg átlépem de ha baj van belőle hát fülemfarkam behúznám.
 • [ törölt felhasználó ] 2019. július 6. 20:43

  5
  Na ezek már majdnem olyanok. de csak majdnem. fucku rotfl
 • EEdem 2019. július 6. 23:42

  6
  fasz
 • EEdem #7 2019. július 6. 23:44

  7
  @EEdem: 0:44-
 • brandyman 2019. július 7. 10:39

  8
  Hát, szerintem majd akkor álljon feljebb a motorosoknak, ha lakott területen 50-el, azon kívül 90-el, autopályán meg 130-al mennek úgy, hogy az elválasztó szaggatott vonalat nem folyamatos közlekedésre használják. Nekem ne mondja senki, hogy azért veszik a nagy teljesítményű motorokat, hogy majd azzal szabályosan közlekedjenek. Hagyjuk már....
  Csapatós motor/verda -> csapatásra véve.
  A látott felvételek jó részén a motoros gyorshajt, szabályt szeg, aztán meg feljogosítja magát vattafak-ra, meg visszapillantó tördelésre. Persze vannak a felvételeken hibázó autósok is, de 6:48-nál a szembe sávban a záróvonal túloldalán előző motoros ismét csak úgy érezte, hogy ő mindenki más közlekedő felett áll, és ezt megteheti, csak mert elfér. Nem tudom sajnálni az ilyet, még akkor sem ha az autós is hibázott.
  Isazonyú sokat vezetek, nap mint nap látom az Audista/BMW-s csapatók hisztijeit, amikor nem tudnak előzni, szándékosan gyorshajtani, vagy a sor elején menni. Sajnos kedves motorosok, nálatok ugyanaz a helyzet.
  Minden tiszteletem a kivételeknek, de sajnos nem sok van.
 • MJoe 2019. július 7. 17:07

  9
  [email protected] gyorsulnak, szűk helyeken is elférnek, mégis olyan türelmetlenek, mint a [email protected]

  Lehet,hogy csak én látom úgy, hogy a motorosok sok esetben az autós holtterében van, ezért esélyt sem ad az autósnak észrevenni őt, utána meg mutogat mint a kezdő bábos.
 • Pepejoe #9 2019. július 7. 20:15

  10
  @brandyman:
  Hát ez ilyen, én az egyik nagyteljesítményű kocsimat sem azért vettem, hogy 50 el meg stb. menjek vele és a kettes számú napi kocsimat sem, ami csak egy 1.6 Swift sem azért vettem, a mocit pláne nem azért vettem, 50-el meg senki nem közlekedik. Amúgy egy 150-es 18 elemi lóerős vagy mennyi ETZ vel nagyjából 2 perccel lassabb ugyanaz a táv nekem a város 2 legtávolabbi pontja közt mint a 900-assal, úgyhogy a feltevés hibás, ill. nem teljes: nem azért vesz a komolymoci-tulaj komolymocit mert azzal szignifikánsan gyorsabb. Azért vesz mert szereti a sportmoci (gondolom ez a kategória a nagyteljesítményű moci lefordítása) hangját, formáját, az érzést, a birtoklási vágy beteljesülését és hosszan folytathatnám. Ha érted. Ha nem, hiába is mondom. :) Mutogatni meg persze nem kell, nem is szép, nem is szoktam, viszont típuskötetlenül látom mindenhonnan mégis.
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!