Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.

8 hozzászólás

 • Georges április 10. 09:37

  1
  Vak volt?
 • Pepejoe április 10. 14:24

  2
  Telefon, Fb. élő, hogy a kihagyhatatlan egyedi életét más is láthassa, sms, chat, nőszopatás/ujjazás a vége felé és már nem tud figyelni, leesett cigiparázs, kajálás, ivás, kesztyűtartóban matatás, gps és rádiónyomogatás. Hirtelen ennyi jutott eszembe. Ezeket mind láttam. Akár egyszerre 2-3-at is a felsoroltakból. Nagyon kevés embert látok aki azzal foglalkozik épp amivel kéne, esetünkben a vezetéssel. Mindig megy a multitasking. :)
 • yust #2 április 10. 15:01

  3
  @Pepejoe: amúgy pont ezért (is) utálom az érintőképernyőt kocsiba. oda kell nézni, hogy kezeljem. a sima hagyományos gombokra nem kellett odanézni, odanyúltam, tapintásból éreztem, és használtam. meg most még a felületbe simuló gombokkal is így vagyok. inkább dudorodjon ki, érezzem, ne kényszerítsen arra, hogy nézzem!
 • Pepejoe #3 április 10. 15:22

  4
  @yust:
  Pontosan! Csakhogy a design áldozata ez a gomb téma, most a letisztult sima felületek a menők. Jól is néz ki, o.k., de célszerűtlen. Meg az milyen, hogy állítani akarsz a klímán és egy 7 collos tableten a műszerfal közepén kell kikeresgetned a menüből a cuccost?!
  WTFOMGLOL
 • black235 #2 április 10. 21:04

  5
  @Pepejoe: Két hete sikerült egy VW polonak bélpülnie hátulról. Zebra előtt meg kellett állnom, mert pizzafutárnak pont ott kellett felhajtania a járdára, utána meg gyalogosok. Gyalogos már majdnem átért előttem mikor hátulról csattant, vagyis volt kb 2 másodperces reakció ideje. Gondolom ő is a felsoroltak egyikével volt elfoglalva. Nagyon "örültem" neki.
 • Pepejoe #5 április 11. 13:49

  6
  @black235: Fasza.
  Egyszer álltam a mocival a lámpánál, nem mentem előre kivételesen (azóta utoljára)
  Jött egy picsa a Fabiával és olyan laza gyalogtempóval nekem jött, szerencsére nem tolt bele az elöttem állóba épphogycsak és nem is dőltem el mint a rohadt nád. Odasétálok hogy wtf, aztán mondja riadtan hogy látta hogy ott vagyok és fékezett is már messziről és lassan, de a rádiót tekergette és ő kiszámolta hogy addig úgyis megáll mögöttem, nekem nem is kellett volna ott lennem, úgyhogy nem érti. De egyszercsak ott voltam. :D
 • black235 #6 április 11. 14:01

  7
  @Pepejoe: Érdekes logika: egyszer csak megjelentél előtte, meg neked nem is kellene ott lenned :D
 • Pepejoe #7 április 11. 15:33

  8
  @black235:
  Nők. Teljesen máshogy élik ezt a világot. Fura fajta élőlények...
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!