Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
Boldog Új Évet! :beer:

3 hozzászólás

 • asdfasdf 2014. január 1. 19:50

  1
  környezet szennyezés mesterfokon. buék!
 • adriai6 2014. január 2. 01:39

  2
  úgy látom jól tetem hogy a nővéremhez mentem bulizni ez nagyon gyenge ezért 2 órát utazni lolmeg tavaly is majdnem ugyan ez a fos volt róka
 • MJoe #3 2014. január 5. 13:27

  3
  @adriai6: Azért annyira szar nem volt:

  Őszibarackos hó, ehető konfetti, narancsízű óriás buborékok, alma, cseresznye és eper illatú ködfelhők teszik emlékezetessé 2014 első perceit Londonban, amikor a Vodafone bemutatja a világ első ehető és illatos tűzjátékát a Temze partján.

  A cég közleménye szerint a világ első "multi-szenzoros", nem csupán látható és hallható, de meg is ízlelhető, meg is tapintható, vagy meg is kóstolható tűzijátékának előkészítésében a Vodafone és London Polgármestere mellett többek között Bompas & Parr cég íz-technológusai, valamint a Quantum speciális effekt cég szakértői vettek részt. A rendezvényhez kapcsolódóan elkészült egy ingyenesen letölthető okostelefonos alkalmazás is, amelynek segítségével távolról is be lehet kapcsolódni az eseményekbe.

  A hagyományos londoni újévi tűzijátékot, az Egyesült Királyság legnagyobb tűzijátékát a BBC1 élőben közvetíti, de az alkalmazásoknak és a kiterjesztett valóság megoldásoknak köszönhetően ezúttal mások is az élmény részesei lehetnek és megtekinthetik, amikor a XYLO cég ledes karkötőinek segítségével várhatóan mintegy 100 ezer ember részvételével létrejön egy három futballpályányi óriás képernyő is a Temze partján. A tűzijáték 2014 első perceiben kezdődik és 45 percig tart majd. Az eseményről minden információ elérhető a firsts.com oldalon.

  SG.hu-ról
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!