Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
Sarah Esteje munkái! :D

15 hozzászólás

 • BWAttila 2014. február 7. 12:15

  1
  :O most komolyan sima golyostollal keszultek? nem jon, hogy elhidjem :)
 • ArkaChopa 2014. február 7. 12:16

  2
  Ilyen képet bárki tud csinálni csak egy jó golyóstoll kell hozzá, meg egy adag unalom. Iskolában nekem is ment!! :D
 • TonyEricsson 2014. február 7. 15:00

  3
  coool grat
 • Timotei 2014. február 7. 15:22

  4
  #15 azért egy ilyen képet megrajzolni golyóstollal nem semmi.Nekem photoshoppal menne csak.De azzal tuti.
 • kisokka #2 2014. február 7. 22:03

  5
  @ArkaChopa: Ilyen képet bárki tud csinálni csak meg kell tanulni jobb agyféltekével rajzolni.
  Megtanulod, aztán lerajzolod, amit látsz. A fantázia már más kérdés, mert szerintem azok az igazi jó rajzok, amiket az alkotója saját maga talál ki.

  Félreértés ne essék, nem azt mondom, hogy ezekben nincs munka, de ennyi erővel(ahogy fent a kollega említette) fotóbolttal is ráhúzhatott volna pár szűrőt és még hamarább is van kész. Nyilván így is el lehet tanulni pár fortélyt, de kb ezzel ki is fújt az előnye a dolognak. A fantáziát és annak ábrázolását már nem lehet csak úgy megtanulni :)
 • Evaristus #5 2014. február 8. 08:32

  6
  @kisokka: hát inkább sztem ehez tehetség kell, sztem ez vele születő dolog, valaki képes rá valaki nem.
 • kisokka #6 2014. február 8. 08:48

  7
  @Evaristus: Nem akarok erről vitatkozni, olvass utána a témának. Kell ez a képesség, hogy meg lehessen ezt csinálni, de én a részemről nem tartom olyan nagy művészetnek. Lehet vele villogni, vagy akár pénzt is keresni(pl turistákat rajzolgatni egy téren), de kb ennyi.
  Ezek létező fotók, amiket lerajzol. Egyetlen problémám van ezzel, hogy sokan ezt művészeti unikumnak akarják beállítani, de nem az(nem állítóm, hogy Sarah Esteje is ezt tenné).
  Utánanéztem a postban szereplő rajzolónak is, de csak ilyen munkái vannak, ezért írom ezt le. Egy szóval sem mondom, hogy szar, de valahol parasztvakítás.
 • Vagabond 1 2014. február 8. 09:11

  8
  én sokat rajzoltam golyostollal, de ilyen szinten nem tudok. Le a kalappal.
 • ArkaChopa #6 2014. február 8. 09:35

  9
  @Evaristus: Részben kisokkával értek egyet, mert ez kép másolás. Eredetiről készít egy ugyanolyat, csak golyóstollal. (Mondjuk mint emberi mű, ez is önmagában nagyszerű és értékelendő, hisz az ember nem tud tökéletes másolatot készíteni, és ezért talán művészet!). Viszont, ha egy gép képpontonként letapogat egy képet, és egy golyóstollal, pontonként újra megrajzolja mégsem tekintjük művészetnek. Tehát kb. ennyi! kalap
 • DanielDashed 2014. február 8. 14:40

  10
  Kicsit unom már azokat az embereket, akik azt hiszik, hogy mindenhez értenek (főleg az okoskodáshoz). Ha valaki ilyet tud csinálni, akkor miért itt írogat és miért nem hallunk még felőle? Sok a szöveg! Na erről ennyit! Itt a tehetség, ezekben a képekben. Tetszik az egyediség, a stílus is! Szerintem ez nem csak és kizárólag tehetség, hanem sok-sok év gyakorlás és stíluscsiszolgatás... Valóban le a kalappal!!! :)
 • kisokka #10 2014. február 11. 11:22

  11
  @DanielDashed: Kicsit unom már azokat az embereket, akik még olvasni se tanultak meg. Jobb agyféltekés rajzolás, ha te abban találsz egyediséget, vagy stílust, kiröhöglek.
 • DanielDashed #11 2014. február 11. 12:07

  12
  @kisokka: Az olvasás és értő olvasás között nagy a különbség. Azért valljuk be, itt van stílus. Nem mindenki jó mindenben, ő ebben jó és nem gyengén, lehet semmi másban. Biztos te is jó vagy valamiben, ettől leszel egyedi. Az egy másik dolog, hogy neked ez nem jön be, vagy épp parasztvakításnak gondolod, de lelked rajta, ezért találták ki a tetszik/nem tetszik gombokat. Ha mesterien gyakorolt parasztvakítást akarsz látni, kapcsold be a tv-t, aztán lehet csámcsogni a vv-n, reklámokon, talk show-kon meg egyéb szemeteken. Itt legalább érték van a dolog mögött. Ha pedig valóban parasztvakítás, nem hiszem, hogy bármitől megfosztottak volna bármitől is, hisz nem mentem el tollra költeni, hogy ezt én is megtudom csinálni és király leszek. Megnéztem, tetszett, ennyi. Hamarosan el is felejtjük... :)
 • kisokka #12 2014. február 11. 12:23

  13
  @DanielDashed: Nem tetsziket azért nem nyomtam, mert elhiszem, hogy van benne munka. Tetsziket meg azért nem, mert nem tartom akkora durranásnak. Persze, másmilyenek vagyunk, más tetszik. De nem értem hol ebben a stílus? Hogy golyóstollal lerajzol realisztikusan egy létező képet?

  Maradjunk annyiban, hogy más elképzeléseink vannak arról, hogy mi a "lélegzetelállító" és mi az "elmegy" kategória.
 • DanielDashed #13 2014. február 11. 15:29

  14
  @kisokka: Rendben, az a lényeg, hogy a békejobbunk egymásra találtak. :)
 • kisokka #14 2014. február 12. 00:45

  15
  @DanielDashed: Úgy van kalap
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!