Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
Nike sportcipőbe épített sztereó hangfalszett:

A moddingban az a szép, hogy jóformán csak a képzelet szab számára határt, így mindig lehet bízni egy újabb, jó értelemben vett „beteg” alkotás érkezésében.xD

A Sneaker Speakers projektet a Nashmoney cég készítette a Havana Club részére szervezett Inspired Ingenuity megmérettetés apropójából. A Nashmoney egy lábbelik egyedivé varázsolásával foglalkozó vállalat (eddig nem is tudtam, hogy ilyen létezik) így ennek tudatában már nem is olyan meglepő, hogy a sportcipőbe épített hangfalrendszer az ő fejükből pattant ki.
Az építkezés egy pár Nike Air Force 1 sportcipő és a megfelelő elektronika beszerzésével kezdődött. Mindkét csukába egy teljes sávú hangszóró és egy csipogó került, a különböző csatlakozók, szabályozók, az erősítők és egy elektronika pedig a jobb cipőben bújik meg. A képzavar kedvéért bal cipő jobb hangfal és jobb cipő bal csatorna., de ha a képre pillantunk, látszik, hogy ennek így kell lennie, a kifelé csámpázó lábbelik elég furán néznének ki, mármint ennél is furábban. A sportos zajkeltők egy stílusos fa állványon lógnak, mely összképet a narancssárga RCA kábelköteg tovább bolondítja. Arról nincs semmi infó, hogy vajon hogy szól a hangrendszer, de egy biztos, ezek többet már nem szaladnak sehova sem.

10 hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!