Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.

7 hozzászólás

 • Inhouse január 15. 12:47

  1
  Sajnos a videó vége ennél csúnyább, ezért nem is raktam fel. A vadász egyik szeme komolyan megsérült, azt nem tudom, hogy fél szemére megvakult-e, de nem nézett ki jól.
 • _V_ január 15. 12:52

  2
 • _V_ január 15. 12:52

  3
  Nem semjén volt ? Kár...
 • krisztián77 #1 január 15. 14:19

  4
  @Inhouse: mondjuk egy linket dobhatnál, ha esetleg valalit érdekel ;)
 • jelenszkyalba22 január 15. 15:05

  5
  Én mondjuk alapból utálom az "úri vadászokat". Tudom hogy évszázados hagyománya szinte minden népnek hogy az elit összegyűl az erdőben, mezőn és szorgalmasan gyilkolják a fellelhető állatokat. Azt is tudom hogy még a múlt században is teljesen máshogy álltak, álltunk ehhez a szokáshoz. Kisgyerekként ámulattal olvastam gróf Széchenyi Zsigmond: Alaszkában vadásztam c. könyvét és csak már mostanában kezdek szörnyülködni a "tettein". Igen, akkoriban még élve hoztuk a csirkét, a halat a piacról. Anyukám meg gond nélkül ölte meg őket, mert ezt tanulta anyjától, nagyanyjától. Finom ebédek készültek belőle, eszünkbe sem jutott, lehetne ez másképp is. Az akkori "főurak" meg eljártak vadászni, még akkor is ha éppen nem főúrnak, hanem pártelnöknek, pártfőtitkárnak hívták őket. Senkinek semmi baja nem volt ezzel. Aztán jött a 21. század és minden megváltozott. 2022-ben már én is utálom a vadászokat. "Semjén Zsolt veszélyes tendenciának tartja az ember és az állat egy szintre helyezését: Minden élőlényt megillet tisztelet és bizonyos jogok a természet rendjének megfelelően. De az ember az ember, az állat pedig állat, s a vadászok a természet rendjét képviselik - véli a miniszterelnök-helyettes." Nyugodtan folytathatná úgy is, ebben a szellemben, hogy az erősebb nemz és minden ember annyit ér, amennyi pénze van. Persze nem ők az igazi vadászok, a tanult erdőgazdálkodók, erdőmérnökök. Ezen utóbbiak aztán tudnának mit mesélni az "úri" vadászok tetteiről.
 • zsoltee #5 január 15. 23:04

  6
  @jelenszkyalba22: A sport vadászatot rühelem én is.
 • yust #5 január 15. 23:34

  7
  @jelenszkyalba22: "Anyukám meg gond nélkül ölte meg őket, mert ezt tanulta anyjától, nagyanyjától. Finom ebédek készültek belőle, eszünkbe sem jutott, lehetne ez másképp is." Hogy lehetne másképp? Élve eszed meg? XD
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!