Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
:D

8 hozzászólás

 • kisokka 2011. március 1. 10:43

  1
  Szegény Szmöre:(A vadludak elpályáztak Lappföldre, Nils meg visszanőtt gyerekre:(
  Egyébként ha jól tudom, a rókAkoma akkor kedves és szelíd, ha veszettsége van.
 • [ törölt felhasználó ] 2011. március 1. 11:06

  2
  a végén csokit kap lol
 • 104protokol 2011. március 1. 13:41

  3
  jo fej csak az baj hogy amelyik roka nem parázik az embertöl hanem a társaságát keresi az veszett nem tom mér van ééé de ez van. le löni
 • andalas #3 2011. március 1. 15:31

  4
  @104protokol: @kisokka: Nem veszett a róka! Ahogy woody a címkékbe is írta, városi róka! Sok helyen bemerészkednek a városba a táplálékhiány miatt,(főleg télen) és ott úgy hozzászoknak az emberekhez-akik még etetik is- , hogy kézből kiveszik a kaját! Kedves 104protokol: nem kell egyből rosszindulatúnak lenni, főleg nem a butaságból fakadóan, inkább előbb tájékozódni!
 • kisokka #4 2011. március 1. 15:45

  5
  @andalas: Akkor barátom, te még nem láttál veszett rókÁt.Ugyanezt csinálja az is.Láttam buszmegállóban ott ücsörgött és többen mondták, hogy azért ilyen nyugodt és közvetlen, mert veszett.Vannak városi medvék is ilyen erővel, de azok közel sem ilyen barátságosak.
  Én elhiszem neked, hogy éppen ez a koma egy olyan fajta, amiről te beszélsz, de egy veszett róKa pont ugyanígy, vagy hasonlóan viselkedik.
 • andalas #5 2011. március 1. 22:09

  6
  @kisokka: És azért mert többen mondták Te el is hiszed? Egy táblával ült a nyakába, hogy :"veszett vagyok, a buszra várok":), vagy miből gondolták? Igen, létezik a "szelíd" veszettség, de ez nem zárja ki az összes többi tünetet, ami ezzel a betegséggel jár (nyálzás, kancsalság, idegrendszeri tünetek,zavarodottság stb.)! Viszont ennél is a hirtelen zaj, érintés agresszivitást vált ki! Általánosan elterjedt mára az a nézet, hogy az a rÓka, ami szelíd, az feltétlenül veszett is! A medvéket meg ne hasonlítsd össze a rókával, az emberek ált. meg se várják, hogy barátságos -e a maci vagy sem, mert tőle jobban félnek, mint egy rókától! Barátom(ha már ilyen közvetlenek vagyunk!) :D
 • kisokka #6 2011. március 1. 22:18

  7
  @andalas: Hát képzeld, vagyok olyan naiv, hogy elhittem, mert így is van.A veszett róKa, az veszett róKa, hiába haverkodik, ha kajáért teszi ezt, már régen rossz.Talán rosszabb is, mintha veszett lenne, mert hamar hal az olyan(ha veszett akkor is mondjuk...).
  Viszont van egy rossz hírem: az éhes medve az esetek 99%-ában nem haverkodni jön be a városba.Ha elaltatni nem lehetséges, le kell durrantani, mert veszélyes.Még jó, hogy egy medvétől jobban félnek az emberek, ugyanis van az a rossz tulajdonsága, hogy hajlamos embert kajálni.Én is fosnék tőle, bevallom férfiasan és ha két lábra állna előttem morogva, meg prüszkölve, valószínűleg nem várnám meg a gyomrában az állatorvost, aki elkábítja.
 • andalas #7 2011. március 1. 22:53

  8
  @kisokka: Egy szóval sem állítottam rólad, hogy naiv vagy...Nem szeretnék Veled veszekedni, én elfogadom a Te érveidet is! Különbözőképpen látunk egy dolgot! :D:D
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!