Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.

Remélem nem baj hogy nem 18+ de hát ez csak hús szeletelés :beer: (képtelenség, nálunk 10p alatt nincs hentes aki szétkapná xD)

19 hozzászólás

  • blaise21 2015. január 18. 18:02

    1
    Elég élesnek tűnik az a kés. :D
  • woody 2015. január 18. 18:04

    2
    Mentős kicsit elkésett:D
  • Airmen #2 2015. január 18. 18:11

    3
  • Airmen 2015. január 18. 18:12

    4
    Tovább tartott míg kimúlt :D
  • kléni 2015. január 18. 18:12

    5
    A teljes meztelenség tiltás szabály ugye állatokra is vonatkozik?
  • pubyteso 2015. január 18. 18:35

    6
    így még nem láttam malacot szétkapni, pedig voltam már néhány vágáson, tetszett. Egyébként nem a tempó a lényeg, hanem, hogy hasson a pálinka :D ezt minden hozzám hasonszőrű vidéki csávó pontosan tudja :D "Különben az egész disznóvágás el van b@szva!" :D :D
  • grim #5 2015. január 18. 18:35

    7
    @kléni: hát egy idő után még a bőre sincs rajta ... az már negatív meztelenség tehát van rajta ruha
  • furotorony 2015. január 18. 18:51

    8
    Pedig az úniós szabványok szerint a disznót nem szabad megölni. Be kell invitálni a kolbászba xD
  • Airmen #7 2015. január 18. 18:52

    9
    @grim: "áttetsző vagy átlátszó ruházat" xD
  • PALILORD 2015. január 18. 18:55

    10
    No persze!!!A pálinka!!!Gyerek korom egyik szörnyű emléke amikor jött a böllér hajnali 5-re disznót vágni.
    -Gyöjjék sógor,igyék egy kis pájinkát!!!!
    -No még egyet no még egyet..Oszt a vége kórház lett
    Az öreget fölborította a három mázsás koca ,ő meg örömébe beleült a saját döfő késébe,nyeléig!!!Na az a disznó vágás sem került bele a kalendáriumba!.
  • tibi03 2015. január 18. 19:05

    11
    A hentes jól csinálja, ezzel a módszerrel még nem találkoztam, de tetszik! Viszont a srác azt sem tudja, hogy miről beszél. Látszik, hogy csak "újfalusi" nem vérbeli! :D
  • pubyteso 2015. január 18. 19:07

    12
    mindent lehet jól és sz@rul is csinálni, aki csatak részegre issza magát szúrás előtt az full gyps....
  • PALILORD 2015. január 18. 19:24

    13
    Eme videó örömére gyorsan beizzítottam a sütőt és a múlt heti disznóvágásról kapott lesiből hirtelen felindulásból sütöttem egy kis ...kolbászt...májas hurkát...véres hurkát...
    és most ezekből csemegézek.Tudom.....eriggyek én valahova...
  • TonyEricsson #5 2015. január 18. 19:24

    14
    @kléni:
    Hát persze!
  • Airmen #13 2015. január 18. 19:57

    15
    @PALILORD: Persze, hogy eriggyé.Adom a címem xD
  • [ törölt felhasználó ] 2015. január 19. 08:38

    16
    Vidéki gumicsizmás szartaposó parasztgyerek vagyok, de 20 éve nem vágtam disznót, mi is a hentesnél vesszük. Így sok "pesti gyerök" előbb lát disznóvágást mint én. :D
    Viszont már abban az időben se volt divat orjára bontani a disznót - mint a videón.
    A cigit meg lenyomnám a torkán, nem igaz, hogy nem bír ki 10 percet! Gondolom pisálni is volt előtte párszor, de kezet nem mosott. Legalább nem kell pácolni a húst.
  • grim #16 2015. január 19. 10:04

    17
    @Harkonnen: Mi is régen vágtunk nagyon (de csak mert elkoptak az igazi szakik és se hely se pénz hozzá egyenesen következik hiányzik a malac is a művelethez). Az hogy orjára vagy karajra bontanak az ízlés kérdése, én ezt a módszert tisztábbnak tartom! A cigiben igazad van, de azt is hozzá tenném hogy le lesz az mosva az a kis hamu meg már nem oszt nem szoroz...
  • FTIBI 2015. január 19. 11:42

    18
    Labszar,mi?
  • Gross 2015. január 19. 21:14

    19
    Nem mondom, hogy nem gyors mer' az....de attól függetlenül elég pocsék a munkája. A szalonnán rajtahagyott egy csomó húst a húson meg egy csomó zsírt...a szűzpecsenye (csukapecsenye) úgy néz ki mint amit már ledaráltak egyszer..a tarja szintúgy. Értem én, hogy jó a HÚSOS CSONT, de annyi hússal??A kisebb szépséghibákra meg ki sem térek. Nagyüzembe tökéletes ez a gyorsaság meg alaposság, de nálam először és utoljára vágott volna.

    A "narrátor" meg le se tagadhatná, hogy pesti.
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!