Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.

6 hozzászólás

 • [ törölt felhasználó ] 2017. augusztus 16. 00:12

  1
  Az se normális aki patkányt tart az otthonában.
 • AcIv55 #1 2017. augusztus 16. 12:02

  2
  @_voodoo_: na ja :/
 • weryas #1 2017. augusztus 16. 20:03

  3
  @_voodoo_: ezt Albert és Lecsó nevében kikérem! Nekem ők voltak, de már elpusztultak. :( Értem én hogy az emberek irtóznak ezektől a rágcsálóktól. Pedig iszonyatosan okosak és jópofák. És bármennyire is hihetetlen a gazdájukat (illetve akik foglalkoznak velük) nem harapják meg, akár hogyan is nyúzod. :)
 • AsconaB #3 2017. augusztus 16. 20:06

  4
  @weryas: Az jó én pont attól tartanék hogy megharap :D Hörcsögöm volt, nem bántottam és mégis megharapott párszor a kis mocsok rotfl Inkább megint legyen díszhalam :)
 • weryas #4 2017. augusztus 16. 21:24

  5
  @AsconaB: hörcsögöm is volt, szegénykéim nem bírják a "molesztálást" és a deguról még ne is beszéljünk...mintha emberi vérre fájna a foguk :) De tényleg a patkány (fiú) ezek mellet egy jámbor jószág. :) Nézd meg a husky patkányt azok nem csak belülről szépek, hanem kívülről is. :)
 • AsconaB 2017. augusztus 16. 21:38

  6
  Hörcsögről eszembe jutott mikor unokanővéreméknél voltam és az akkori pasijával adtuk neki a saláta levelet és az meg tömte a képébe. Aztán már annyi volt a pofájában, hogy kifele szedte volna és próbálta kifordítani a pofazacskóját. Elég mocsok dolog volt szerencsétlennel szemben, de borzasztóan röhejes rotfl
  Látom érdekes ez a husky is meg elég jól néz ki, de inkább nem :D Elég ha odakint szaladgálnak éjszakánként nem hogy még bent is lenne lolNekem nincs bajom ha másnak van és nem kezdenék hevesen dramatizálni ha meglátnám bárkinél is hogy ilyen pockot tart kis állatnak. Illetve nem is akarnám mindenáron megsimogatni mert nem érzem a késztetést senki jószágának fogdosására meg ha nem mondják hogy lehet akkor nem is fogom piszkálni mindegy micsoda :)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!